Zonnepanelen

Fotovoltaïsche panelen

Wij zorgen voor uw project van het prille begin tot het einde. We staan u bij in alle fases, van bij uw eerste vraag tot de oplevering….

Zonnepanelen zijn nu voor particulieren de goedkoopste keuze voor groene stroom. Wie zonnepanelen installeert, investeert in langdurige productie van groene stroom “uit eigen kweek” op zijn eigen dak. Het komt neer op het vooraf inkopen van een grote hoeveelheid groene stroom voor een periode van minstens 25 jaar aan een zeer voordelige vaste prijs die de helft is van het huidige klassieke elektriciteitstarief.

Prijzen

Energietech maakt geen ingewikkelde offertes. Alle voorwaarden zijn immers eenvoudig gedefinieerd en de prijsopbouw is simpel en verhelderend. Afgesproken prijzen worden gerespecteerd en bij ons hoeft u geen voorschot te betalen!

Dossieraanvraag

Zelfs de procedure om een project te laten uitwerken is eenvoudig. U mailt uw adres,contactgegevens en stroomverbruik volledig vrijblijvend door aan Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Daarna contacteren we U om even tot bij U thuis te komen. We kijken samen met U de dossiergegevens ter plekke na en vullen de eventueel ontbrekende informatie aan.