Zonnepanelen

Panelen

Poly- en monokristalijne panelen

Solarworld

energietech logo solarworld

Solarworld is naar omzet een absolute wereldspeler. Hun produktieapparaat omvat de volledige keten van de aanmaak van silicium poeder, recyclage van silicium, aanmaak van de wafers, cellen tot de produktie van de panelen. Deze panelen zijn van een absolute topkwaliteit. Ze werden testwinnaar in 2008 en 2009 in de onafhankelijke veldtesten van Photon magazine. De meerprijs van de investering betaalt zich hier op termijn zeker terug. Solarworld geeft een lineaire performantie garantie tot 25 jaar en een volledige produktgarantie van 10 jaar op zijn panelen sinds 1 januaru 2011! Verkrijgbaar in blauw en zwart.

Bezoek de website

Yingli Solar

energietech logo yingli

Ook op de Chinese panelenmarkt zijn er betrouwbare panelen voorhanden. Beursgenoteerde wereldspeler met 10 jaar productgarantie, uitgebreide productiviteitsgarantie, en  ….  budgetvriendelijk geprijsd!

Bezoek de website

Bisol

energietech logo bisol

BISOL Group is een internationale onderneming met hoofdzetel in Slovenië. Het merk BISOL is ondertussen gerenommeerd in de wereld van de fotovoltaïsche zonne-energie, vooral in België.

Deze Europese panelen hebben een strikt positieve vermogens-tolerantie en minimale degradatie. in Zwarte mono-kristallijne cellen, zwarte tedlar en een zwart aluminium kader zorgen voor een esthetische full-black uitvoering!

Bezoek de website

Hoogrendements panelen

BENQ solar AUO

Benq Solar

BenQ produceert ultra-efficiënte zonnepanelen met monokristallijne backcontact cellen: de SunForte serie. Deze panelen bevatten dezelfde cellen als SunPower panelen (dezelfde cellenfabriek). BenQ solar is een onderdeel van AU Optronics, leverancier van elektronische halffabrikaten voor onder andere Apple, Samsung, Philips en Toshiba. AU Optronics is een in 1996 in Taiwan opgerichte onderneming die in 2013 een omzet behaalde van 14 miljard dollar en bestaat uit 45.000 medewerkers

Bezoek de website

Panasonic

 

Panosonic, een wereldleider in de consumentelecronica is de afgelopen 40 jaar actief in als producent van zonnepanelen. De HIT versie van hoogrendementspanelen gedurende de laatste 17 jaar is gebaseerd op een unieke heterojunction technolgie waarbij een extra laagje van amorf silicicium op de zonnecel geplaatst is. Hierdoor kunnen deze cellen een breder spectrum van het licht omzetten in electriciteit. Dit resulteert dan ook in hogere vermogens van het HIT paneel. Op het zelfde dakoppervlak kan tot 1/4 meer electriciteit opgewekt worden in vergelijking met het standaardpaneel.

 

Bezoek de website

Dunnefilm panelen

Solar Frontier

energietech logo solar frontier

Dit product past bij de prijsbewuste particulier die een mooi dak met panelen wil.

Met deze CIS (koper indium selenium) dunne film panelen beoogt de onderneming de meest economische en ecologische zonne-energie technologie ter wereld te creëren en dat op ‘s werelds grootste schaal.

De lage kost per Wp, de hogere output in kWh/kWp, de lagere gevoeligheid voor schaduw en een ongunstige oriëntatie en de prachtige esthetiek van de Solar Frontier panelen maken de toepassingsmogelijkheden zeer breed. 

Bezoek de website